(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Макалада уяң жүндүү кой чарбачылыгындагы абал изилденип, уяң жүн өндүрүүчүлөргө жаӊы система менен маркетингдин негизинде кошумча пайда табуунун жолдору көрсөтүлгөн. Субъектилердин жаӊы түзүлүшү жана иштөөсү уяӊ жүндүү кой чарбасынын рентабилдүүлүгүн жогорулатышы тууралуу жазылат.