(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Бул илимий эмгекте Кыргыз Республикасынын Президентинин «2019-жылды Региондорду өнүктүрүү жана өлкөнү санариптештирүү жылы деп жарыялоо жөнүндө» 2019-жылдын 11-январы айындагы ПЖ № 1 жарлыгы жана «Урал-Евразия биотехнологиялык кластеринин алкагында Ысык-Көл облусунда сүт кластерин түзүүнүн мүмкүнчүлүктөрү чагылдырылат