(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Макалада заманбап шаардын туруктуу өнүгүшүнө «жашыл» транспорттун тийгизген таасири корсотулгон жана шаарлардагы транспорттук системаларга коюлган талаптар жана өнүгүү саясаты сунушталган.