(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Калий карбонатынын негизиндеги жылуулук ташыгычтын физикалык-химиялык касиеттери изилденип, анын негизинде ар түрдүү тоңуу температураларына ээ болгон калий карбонатынын негизиндеги жылуулук ташыгычтардын курамы жана аны корректировкалоо мүмкүнчүлүктөрү аныкталды.