(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Жаңы базарларга чыгуу маселеси каралган кабелдик өндүрүш ишканалары, инженердик жана долбоорлоо уюмдары, демөөрчүлөр үчүн актуалдуу деп эсептелинет.