(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Бирдей көбөйтүүчүсү менен жекече туундулуу сызыктуу эмес интегро-дифференциалдык тендемелер системасы каралган. Кошумча арумент кийирүү усулу менен баштапкы маселенин жалгыз чечиминин жашашы далилденген. Айкын мисал каралган жана коюлган маселенин чечими тургузулган.