(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Илимий макалада Казакстандагы көмүртектик жөнгө салуу жөнүндөгү маалымат келтирилген. Киот Протоколунун аткаруу жөнундөгү ЕСдун милдеттерин аткарылуусу баяндалат.