(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Тарифтик саясатта кабыл алынган чечимдердин сапатын жогорулатуу жана электр энергиясынын сапатын камсыз кылуу үчүн абоненттердин жыйынды структурасын эӊ так аныктоо жана алардын электр энергиясын керектөө диапазондору боюнча бөлүштүрүү өзгөчө мааниге ээ. Ыктымалдык-статистикалык эсептөөлөрдүн негизинде Каракол шаарындагы тиричилик электр энергиясын керектөөнүн бөлүштүрүү мыйзамы аныкталган.