(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Макалада кыргыз балдар прозасындагы сюжеттин окуяларындагы өзгөчөлүктөр, образ түзүүдөгү ыкмалар жана идеялык-көркөмдүк чеберчилик маселелери кеңири каралган.