(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Макалада Т.Усубалиевдин доорундагы жана азыркы кездеги мамлекеттик башкаруу боюнча айырмачылыктарын, окшош жактарын салыштыруу анализи жүргүзүлгөн.