(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Бул макалада байыркы заманда илим катары каралып, бирок бир учурларда четте калып калган нумерология илими, анын кантип негизделгени жана бир нече тармактарга бөлүнүшү тууралуу айтылат.