(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Бул макалада жергиликтүү өз алдынча башкаруу органдарынын түзүлүшүнө жана ишмердүүлүгүнө, жергиликтүү өз алдынча башкаруу системасындагы юридикалык жоопкерчиликти изилдөөгө байланышкан маселелер каралат.