(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Макалада «Мир» МТРКсында «Жаңылыктар» маалымат программасынын түзүлүшү жана калыптанышы тууралуу сөз болот. «Бирге», «Жаңылыктар» сыяктуу жумалык маалыматтык-аналитикалык программалар талданат.