(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Азыркы учурда бул тема абдан актуалдуу, анткени этикалык стандарттарды сактоо алып баруучунун, телепрограмманын жана бүтүндөй телекомпаниянын ажырагыс бөлүгү болуп саналат. Бул медианын квалификациясынын жана комплектүүлүгүнүн деңгээлин аныктайт. Бул макалада ток-шоу программаларынын багыттары жана этикалык маселелери талданат.