(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2022)
Макалада сексен жылдан ашык тарыхы бар кыргыз радиосунун 1970-85-жылдардагы редакциялары, ошол жылдарда иштеген журналисттердин иш-мердүүлүгү, эмгеги тууралуу маалыматтар каралган. Ошондой эле, «социалдык дымыгуу» деп аталган (сенек) мезгилиндеги программалардын негизги багыты, ошол учурдун техникалык жабдыктары тууралуу кеп козголгон.