(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2021)
Бул макалада гуманизм менен адабияттын жалпылык көйгөйү каралат. Философия менен адабияттын ортосундагы айырмачылык маселесине олуттуу көңүл бурулат. Толук талдоонун натыйжасында, окшоштуктар жана айырмачылыктар аныкталат.