(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2021)
Макала «Радиофизика» адистиги боюнча биринчи физика-математика илимдеринин кандидаты болгон Мукан Турусбековдун 100 жылдык мааракесине арналат. 60 жыл ичинде лабораториянын теориялык, эксперименталдык изилдөөлөрүнүн негизги жыйынтыктары, педагогикалык эмгектери жана пайдалуу ойлоп-табууларын байланыш тармагына иштетүүнүн натыйжалары бер