(untitled) (КЫРГЫЗ РЕСПУБЛИКАСЫНЫН УЛУТТУК ИЛИМДЕР АКАДЕМИЯСЫНЫН КАБАРЛАРЫ, 2021)
Макалада Кыргызстан кендеринин күрөң көмүрлөрүнөн алынган меллит кислотасынын негизинде синтезделген сууда эригич составында жез жана кобальт кармаган карбоксилцианаин катализаторун алуу акмасы жазылган.