ФИЛОСОФИЯ ИЛИМДЕРИНИН ДОКТОРУ, ПРОФЕССОР ӨСКӨНБАЙ КОЗУБАЕВ 70 ЖАШТА (PROCEEDINGS OF THE NATIONAL ACADEMY OF SCIENCES OF THE KYRGYZ REPUBLIC, 2023)
ФИЛОСОФИЯ ИЛИМДЕРИНИН ДОКТОРУ, ПРОФЕССОР ӨСКӨНБАЙ КОЗУБАЕВ 70 ЖАШТА